Dansk design

 
Jag har blivit kär, på riktigt (haha!) i allafall när det kommer till heminredning. För har ännu en gång  via instagram hittat två fantastiska webbutiker (Butik Linnea, miniroom) som bl.a. säljer underbar inredning och leksaker till barnrummet. 
 
Åh nu till rubriken som jag valt att döpa till dansk design, för just nu så suktar jag efter denna apa och dessa urgulliga kaniner till Tinos rum. Hehe vet egentligen inte om Tino bryr sig så värst mycket men barnet inom mig skriker köp! Men nja det är nog inte riktigt i min prisklass, eller... :P
 
Kay Bojesen 
 
 
Maileg

2014 första modell

 
Jag har tagit en välbehövligt paus från kameran under julledigheten. Kändes skönt att fokusera på lite andra saker än bara foto. Men nu under några dagars tid har det börjat kliat i händerna efter att få trycka av lite härliga bilder. Så motvilligt fick min son vara årets första modell och ja ni ser själva hur road han var, men efter lite bus så fick jag iallafalll till 2-3 bilder som var okej. Men kul var det ändå!
 

Mokkasin.com

 
Hittade till denna webbshop genom instagram och herregud så mycket fint där finns. Har idag ommöblerat i lägenheten, upptäckte då att jag har massa ramar utan motiv så en beställning är nu gjord. Längtar så tills dessa underbara prints anländer, kommer bli så fint i Tinos och vårt sovrum. Beställde även en vacker tyllkjol som jag kommer använd till kommande fotograferingar med barn från 0 upp till 1 år. 
 
 
 

Min logga

 
 
 
För några dagar sen så blev jag så himla sugen på att försöka skapa en egen logga. Valde att utgå från färgen mintgrön och att den skulle vara cirkelformad. Resultatet blev en stilren och enkel logga som jag direkt kände passade mig och min verksamhet.