Nytt till studion

 
Tänkte jag skulle presentera nya favoriter till min rekvisita-samling. Slår ännu ett slag för att leta efter unik fotorekvisita i blomsterbutiker. För här i Ängelholm så har jag nog köpt ca 80% från Hedentorps plantskola. Underbar butik! Allt är därifrån förutom sista bilderna på newborn-wrapen och luvan som jag köpt på Evas Photo Props
 

Beställningar

 
Den senaste veckan har jag överraskat mig själv med att nät-shoppa en hel del. Haha nu låter jag som en 60-åring som precis fått en dator i sina händer. Men jag är nog en sån person som gillar att först känna och klämma på produkten innan jag bestämmer mig för att köpa den. Har av någon konstig anledning även fått för mig att det är krångligt att ångra sitt köp och såå omständigt att skicka tillbaka varorna. Om jag känner mig rätt så är det nog bara bra att jag har dessa tankar i bakhuvudet, för annars hade min plånbok fått ta för mycket stryk! Men jag kan inte förneka att jag ändå fått mersmak efter mina nät-köp som bestod av en pirathatt, en svart spetsblus, apsnygga jeans, vistikort från UK (t.o.m. beställt från utlandet!!) och en grymt söt luva + en wrap i naturfärg till newbornfotograferingar. Härlig blandning må jag säga...kommer visa er sen.
 
Så dagens bilder har egentligen inget med ovanstående svammel att göra, utan ville bara visa upp två favoriter från en familjefotografering som jag hade i slutat av september. 
 

Visitkort från Moo

 
 
 
Förra veckan fick jag hem mina nya visitkort. Åh jag är smått kär i dem! Gillar tokmycket att man kunde välja att ha olika bilder på baksidan, tycker det ger en mer personlig känsla. Så en stor tumme upp för Moo. Det får bli dagens lilla fototips! 
 
Sen så vill jag också uppmärksamma att jag nu har ändrat min kontaktmail till:
[email protected]

En prinsessa på stranden

 
Håll i er för nu blir det en rejäl bildbomb från denna familjefotografering. Maja var verkligen som en liten prinsessa som byggde slott av snäckor och dansade på stranden. Så det var en fröjd att fotografera familjen Jönsson och dessutom hade vi galet tur med vädret. För cirka en minut efter avslutad fotosession kom regnet!
 

Barnfotografering i min dagsljusstudio

 
Då var höstsäsongens första inomhusfotografering avklarad, härligt! Det blev en fartfylld barnfotografering med sötnosen Charlie framför linsen. Fyra ursöta outfits och finfina hårband från Chubby Chub hade mamma Sara med sig och bilderna kommer bli underbara julklappar till nära och kära. Finns väl inget mer bättre än att ge bort personliga bilder på det finaste man har 
 
Denna klänning blev min favorit, men kommer självklart visa er de andra outfitsen med.