Presentkort

 
Jag har gått och blivit med presentkort och på min facebooksida har jag en pågående tävling där en vinnare kommer få hem detta fina presentkort värde 500 kr. Ni har t.o.m den 10 augusti på er att vara med i tävlingen!
 

Semestertider och lilla Alfred

 
Både bloggen och fotograferingarna har gått lite på halvfart då jag har semester. Är inne på min sista vecka nu, så måste passa på av att njuta och bara ha det gött! Men på lördag så är det dags för min tredje bröllopsfotografering. Det kommer ske utomhus i en underbar sommarmiljö, så det kommer säkerligen bli kalasfina bilder. 
 
Lilla knyttet Alfred endast 13 dagar gammal på dessa bilder, vilade tryggt i sin pappa och mammas famn. Vackert, fridfullt och alldeles underbart! 
 

Kärleksfotografering #1

 
Min fina vän Sandra och hennes sambo Willie var perfekta modeller till min allra första parfotografering. Vi valde verkligen rätt dag och plats! Underbar miljö med magiskt kvällsljus vid en jättelång brygga som ligger strax utanför Ängelholm. Det blev en grym blandning av både romatiska och mer lekfulla och tokiga bilder vilket jag kommer visa er senare i del 2.
 

Tvillingarna Alice och Alva

 
Lördagsmorgonen inleddes med ett kärt besök av Alice och Alva för en babyfotografering i min hemmastudio. Mysigt värre! Är så sjukt tacksam att jag får chansen att fotografera alltifrån gravidmagar till nyfödda, syskon med familjer och nu även bröllop. Det som kanske saknas i min portfolio är en fotografering av ett nyförälskat kärlekspar. Någon där ute som känner sig träffad hihi?! Kontakta då gärna mig!
 

Systrar

 
Tänkte inte skriva massa onödiga rader här utan hoppar direkt till dagens fantastiska fotografering av detta syskonpar. Storasyster Hanna och lillasyster Clara gjorde det väldigt enkelt för mig idag. Glada busiga ungar med massa ängsblommor, det kan ju inte bli så mycket bättre. Så var nu beredd på en BILDBOMB!
 
 

Mycket just nu

 
Just nu har jag drunknat i en sjö av redigeringsarbete. Trött mamma + pigg son som vägrar att sova på kvällarna är verkligen inte en bra kombination. Antingen somnar jag med honom och vaknar sisådär vid 3.45 eller så sitter jag som en zombie i soffan och har ångerst över att jag inte är mer effektiv! Jag har dessutom minst 2 nya kunder varje helg så känns som jag aldrig riktigt hinner ikapp. Så därför har många av mina kunder fått vänta extra länge på att få sina bilder levererade. 
 
Problemet är nog helt enkelt att jag skickar iväg för många bilder (ca 50-70 st/kund). Men nu när jag kört igång mina två paketpris med mindre antal bilder/fotografeing så håller jag tummar och tår för att leveranstiden kommer ligga runt 2-3 veckor. Nä men nu får jag sluta babbla och istället lägga min energi på att fortsätta redigera så att fingrarna glöder. Heja mig!
 
Här är urgulliga syskonen Isak, Hedda och minstingen Sixten som jag föreviga förra helgen 
 

En sommaräng

 
Igårkväll var ljuset fantastiskt fint så i goda vänners sällskap pluss min monsterunge begav vi oss ut till en sommaräng för att plåta lite härliga porträttbilder. Blev sådär romantiskt som jag gillar med mjuka färger, drömmande känsla och grässtrån som förgrund. Love it! 
 

Newbornfotografering med Vidar

 
Min andra newbornfotografering någonsin hade jag i helgen och gud så farligt det är haha. Men blir ju såå in i bombens bebissugen! Lilla Vidar var ju en otroligt söt liten kille och storasyster med för den delen. Så mer bilder kommer garanterat upp på bloggen från denna photoshoot. 
 
Vad tycker ni förresten om den mörka bakgrunden? Det spöregnade ute så ljuset i rummet var inte helt hundra. Men personligen så tokgillar jag det! Bakgrunden behöver ju inte alltid vara så via-direkt-vit hehe ;)